dijous, 17 de gener del 2008

RESUM

M'he llegit un llibre que s´anomena "Morirás en Chafarinas", que tracta sobre un home anomenat Jaime que està fent la Mili a Melilla; porta ja quinze mesos però encara li´n queden tres. El que passa a Jaime és que a sovint que va passant la història es va trobant amb una sèrie d'obstacles que misteriosament ha de resoldre amb un altre company que s´anomena Cidraque.
Les aventures que passen de vegades són un poc complicades i difícils de resoldre.

OPINIÓ PERS0NAL
Opinió personal sobre el llibre de "Morirás en Chafarinas"
Títol: Morirás en Chafarinas
Autor: Fernando Lalana
"Morirás en Chafarinas" és un llibre escrit en llengua castellana i està fet per a tot tipus de gent, bé siga jóvens o majors.
Este llibre desperta emoció, intriga i altres sentiments que no es poden descriure.
En cada fase els personatges estan embolicats en diverses aventures per tal de resoldre un misteri, que és el que predomina durant tota la història.
El llibre és interessant perquè penses que el personatge que conta la història està contant fets que potser li vagen passat de veritat a l´autor, i que conta la seua història mitjançant el llibre, aleshores encara és més real.
"Morirás en Chafarinas" m´agrada molt i a més una vegada acabat de llegir el llibre et deixa amb intriga i és quasi necessari llegir-te el que segueix per saber com acaba.

2 comentaris:

Zulema ha dit...

Sara estem d'acort amb tu perque el llibre tambe ens a agradat molt la cantitat de colors que has elegit, ens pareix molt original.
besets de Sara M i Zulema

Anònim ha dit...

SARA TE E ESCRITO PARA QUE NO DIGAS QUE NO. QUE ES BROMA A MI NO ME A GUSTADO NADA. PERO EL TEXTO SI