dijous, 10 de gener del 2008

Recepta per a preparar una excursió a La llum de les imatges

Ingredients:

  • Un tren a Xàtiva
  • Una visita al Castell en el trenet turístic
  • Un museu de l’Almodí
  • Una visita a La llum de les imatges
  • Una visita a la Seu
  • Un tren a Moixent
  • Un Carles Grau que explique
  • Una Àngela que pose ordre

Preparació:

Primer aneu a l’institut a les 8:00 i espereu que Carles Grau i Àngela passen llista. Més tard, aneu tots a l’estació i agafeu el tren de les 8:45 que va a Xàtiva. A les 9:30 pugeu al trenet turístic amb Àngela, que explicarà tot el que hi haja pel camí al castell i, quan arribeu, deixeu que Carles Grau explique totes les coses que es trobe pel davant perquè, si no ho fas, pot ser que al final l’excursió et resulte un poc amarga. Quan hàgeu abaixat del castell amb el trenet, després de 75 minuts aneu al museu de l’Almodí i us hi passegeu rodejats d’un fum de quadres. A les 13:30 aneu a dinar amb els amics per algun parc, més tard, a les 14:45, aneu a la plaça de la Bassa per fer una ruta cultural pel nucli antic explicada per Carles Grau i, quan per fi hagen passat uns 90 minuts eterns, aneu fent camí cap a La llum de les imatges. Quan hàgeu aplegat a aquest museu mireu més quadres explicats per un tal Sergio amb dificultats per a parlar. Seran les 17:00 quan podreu eixir de les incomprensibles explicacions de Sergio per anar a la Seu i veure més quadres explicats per un altre guia, també anomenat Sergio, però més simpàtic. Quan siguen les 18:30 aneu a l’estació i agafeu el tren de les 18:45 que du a Moixent i a les 19:10 ja tindreu una deliciosa excursió a La llum de les imatges.

Consells:

Per fer una recepta d’aquest tipus es recomana anar sempre acompanyat d’amics perquè passos que a primera vista et pareixen avorrits o durs se't faran més dolços, i els moments més senzills que et pugues imaginar, els més divertits.





5 comentaris:

Begonya Mezquita ha dit...

Bon viatge i molta sort!

Jeniffer ha dit...

hola sara soc jeny bueno que la escursio va anar molt be,bueno seguis aixina

Ana Piqueras ha dit...

hola sara! m'agradat molt la teua recepta, jo l'he fet i m'ha eixit prou be =P

Anònim ha dit...

una pregunta, la foto que nia baix del treball es la de cuan estavem jugant en el parque?

Anònim ha dit...

hola sara el teu text me a impresionat esta molt bé. Jo crec k es el millor publicat per ara. Wno ara parlarem em clase o es pelearem. je je je je b7sssss!!!!!!!!!